EquiFit introducerar HorseSox™ and GelSox™

EquiFit's HorseSox™ ger diskret skydd för dina hästars ben vid träning och tävling.

-Tillverkat av ett töjbart och material som andas

-HorseSox™ hjälper hästens ben rena; erbjuder skydd för hästar som är benägna att få ben irritationer (ofta orsakat av smuts och skräp uppbyggnad), repor, boot skav eller de med mindre benskrubbsår.

HorseSox™ erbjuder kompression, hjälper till ökad cirkulation.

HorseSox™ täcker knä till hov och kan skärus ut i önskad längd. Tvättbar och återanvändbar, HorseSox™ finns i både svart och vit, storhäst och ponny, och i individuella 1.82 meters förpackning eller i en 9.14 meters rulle.

GelSox™ finns för de hästar som behöver ökat skydd mot skav och irritationer. GelSox™ är gjord av ett unikt stretchmaterial och fordrad med en polymer geler som utsöndrar en lugnande mineralolja. GelSox™ hjälper i behandling av skav, sår och repor samtidigt som skyddar benet från irritationer från senskydd. GelSox™ säljs som ett pa och kan skäras till i önskad längd.

"Vi är glada att erbjuda GelSox™ och HorseSox," säger EquiFit grundaren och Verkställande Direktören Alexandra Cherubini. "Som med den hela EquiFit produktlinjen så har vi jobbat med ryttare, stallchefer, och hästskötare att finna en unik lösning på ett gemensamt problem"

Grand Prix ryttaren Candice King kämpande att hitta något att skydda hennes häst, Kismet 50, från skav. "Kismet har vita framben så hennes skinn är mycket känsligt. Hon får skav och sår på hennes framben mycket lätt. Jag såg GelSox™ i ridsportbutiken och tyckte att de skulle vara bra för att skydda frambenen, speciellt när jag rider i leran. GelSox™ är mycket bra att förebygga och skydda från sår/irritationer som kanske redan finns på benen. GelSox™ stannar på plats helt. För mig är GelSox™ extremt praktisk och har en lång livslängd samt kan återanvändas många gånger. Jag har inte haft några problem sedan jag började använda dem"

EuiFit Facebook Fans har haft mycket att säga om introduktionen av HorseSox™ och GelSox™:

"Genialt!"

"Måste dela med mig av den i mitt stall"

"Älskar dessa."

"Jag vill ha dessa!"

Copyright © EquiFit Inc / Copyright © HorseWealth AB